به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، پلاگر یک نوع بیماری است که به علت کمبود ویتامین B3 در بدن به وجود می آید و نشانه های آن شامل: ضعف بدن، تشنج، اختلال در دستگاه هاضمه و به وجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است.

علاوه بر این اسفناج مقدار زیادی آهن، کلسیم، سدیم،  پتاسیم، ید، مس، منیزیم، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، اسید اگزالیک و اسید ارسنیک دارد و به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.

همچنین متخصصان طب سنتی معتقدند؛ برگ های اسفناج منبع غنی ویتامین A  ، B3 ، C  و آهن و پتاسیم است. بدن را قلیایی می کند. برای پایین آوردن تب مفید است. ورم روده کوچک را رفع می کند.  برای ورم ریه مفید است. ملین است و یبوست را برطرف می کند. برای لاغر شدن  و کم کردن وزن مفید است.  اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می کند. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.  خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.  غرغره آب خام یا پخته ی اسفناج، برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است.